firmamassage

Moderne personalepleje og nedsat sygefravær

Flere og flere virksomheder – store som små – tænker på deres medarbejders helbred og velvære.

Firmamassage giver energi, positivitet hvorved større arbejdsglæde
Mangler I et nyt skud energi på arbejdspladsen, er vores dygtige massører klar til at give en hånd
Hvorfor ikke lave en attraktiv og fleksibel aftale om firmamassage med os? Så kan vi hjælpe jer med at pleje jeres kroppe, imens I koncentrere jer om det I er bedst til.

Mange lever i dag med en hård og stresset hverdag. Slid på kroppen medfører ømheder i bl.a. ryg, skuldre og nakkepartiet. Arbejdsniveauet og den daglige positive “ånd” nedsættes ofte på grund at hovedpine, træthed og museskader.
Med fokus på livsstil og forebyggelse af arbejdsbetingede skader, kan I være med til at gøre jeres medarbejdere til glade og bedre samarbejdspartnere. Der er mange måder at tilrettelægge firmamassage på, og det behøver ikke koste virksomheden noget. Mange vælger at tilbyde de ansatte firmamassage med egenbetaling i arbejdstiden, andre dækker det fulde beløb eller giver et tilskud.

Tror du en massageordning kunne være noget for jeres virksomhed, eller arbejder du et sted hvor i ikke har nogen ordning, men måske godt kunne tænke jer en, så ring til Karina på 61 28 14 52 og få et godt tilbud. Jeg kommer også gerne ud og giver en prøvemassage. Behandlinger finder sted på jeres virksomhed. SKOVDALS BODYCARE medbringer selv massagebriks, massageolie og afslappende musik

HUSK: Virksomhedens medarbejderne skal selv medbringe 1 lagen og 1 håndklæde, ellers kan det lejes for 30 kr pr medarbejder pr gang. Bare 20 – 30 min. massage giver fornyet energi samt øget koncentration, og der udover kan massage forebygge hovedpine, museskader og ondt i ryggen. Det giver øget velvære og derved færre sygedage.

”Karina er tilknyttet massør 2 gange om måneden på vores kontor i Aarhus. Det er en meget populær mulighed hos alle, at få 30 minutters kompetent massage der løsner op i spændte muskler og led. Vi har, som mange andre virksomheder, flere medarbejdere der sidder mange timer foran computeren og med Karinas massage kan vi mærke en tydelig bedring i hverdagen, der i sidste ende giver et sjovere arbejdsmiljø.

Personligt har jeg stor glæde af hendes kyndige hænder, da jeg selv bruger mange timer på træning. Lige nu er det Ironman, hvor det at holde sig fri for skader er en stor udfordring. Det samme gælder de mange timer foran computeren, hvor jeg som mange andre hurtigt kommer til at spænde op i nakke og skuldre. Som sportsmassør er Karina super dygtig til at komme helt ned i muskler og væv med præcise tryk, men også samtidig gøre det med en behagelig velvære. Det er nogle af grundende til, at Karina klart er en af de bedste massøre jeg har oplevet” Mathias Funder

Client Director, MEC

“Karina er populær hos vore medarbejdere. Vi har meget arbejde foran computeren, derfor giver det god mening at forebygge og sikre en god trivsel hos medarbejderne. Karina er en sød og åben pige, som er meget nem at omgås Karina har haft sin faste gang i vores virksomhed i en årrække. Fagligt har Karina styr på sit fag, hun er grundig og professionel og er sød til at komme med råd til hvordan vi får en bedre livskvalitet. Jeg er helt sikker på, at vi kan se hendes indsats som et lille + på bundlinien.” Konsulentvirksomhed

Thomas AS