Mød vores team

Vi er en gruppe professionelle massører med mange års erfaring

Karina Skovdal

Indehaver / Massør

Min historie

Karina Skovdal Iversen er indehaver af skovdals bodycare. Hun blev uddannet sportsmassør på Lasota Akademi Terapi i 2008. Siden er hun uddannet som sportsterapeut og taget kurser for vedligeholdelse og dygtiggørelse. Bl.a. Bindevævsmassage, triggerpunkter og akupressur og enerterapi. Hos Karina er kunden altid i centrum, hun er nærværende og interesseret i den enkelte klient. Hun har stor erfaring i dybdegående massage og Graviditetsmassage. Karina udfører firmamassage, men hovedsaligt massage i klinikken. Når hun ikke behandler på klinikken interesser hun sig meget for et sundt liv – både kost og motion.

Min historie

Jette er uddannet Dybdeterapeut fra Institut for Dybdeterapi og Nordlys Massør fra Nordlys Center. Begge dele har hun praktiseret siden 2003.
Jette er 56 år og har som pædagog igennem 20 år fået stor erfaring i at arbejde med mennesker.
Jette har erfaring med forskellige former for massage: jobmassage, afspændingsmassage, klassisk nordlys massage og kvik op massage. Massagen er med varierende strøg og greb – individuelt tilpasset din krops behov og spændingstilstand. Hun arbejder altid helhedsorienteret udfra grundprincippet om, at der er en sammenhæng mellem vores kropsspændinger og vores psyke. Jette møder dig altid med nærvær og respekt. Jetter er uddannet kostvejleder og har også arbejdet i helsekostbranchen.

Jette Christensen

Massør

Henriette Nielsen

Massør

Min historie

Henriette blev uddannet Læge –og Fysioterapeuteksamineret Fysiurgisk Sportsmassør i år 2011 samt Life & Business Coach i år 2012. Siden da har hun benyttet sine kompetencer med komponenterne: fysiurgisk sportsmassage, medicinsk sportsakupunktur, triggerpunkter, stræk og vejledning ift. selvhjælp.
Henriette interesserer sig meget for kroppens funktion, sundhed og velvære, da det er dybt forankret. I praksis betyder det, at hun har en – hvad man kan kalde – holistisk og bæredygtig tilgang til behandling, hvor hun tager højde for hele mennesket, og imødekommer det med empati og et glimt i øjet.