Vi tilbyder

Graviditets-, sports- og firmamassage

GRAVIDITETSMASSAGE

Under graviditeten ændres din kropsholdning og dermed belastning af dine muskler.

Mange oplever rygsmerter og lændesmerter og måske opleves benene tunge og hævede, men det kan der gøres noget ved. Graviditetsmassage kan løsne op for spændte muskler og give dig en bedre følelse i hele kroppen.

Massagen tilpasses altid dine ønsker og behov. Vi har en dejlig blød massagebriks med hul til maven – så du også som gravid kan ligge på maven.

Sportmassage

Det er både til dig som er eliteudøver og til dig, som har almindelige arbejdsrelaterede problemer som hovedpine, ondt i nakke eller ryg.

Har du f.eks. syre- og affaldsstofophobninger i benene efter løb eller spændte myoser i nakke og skuldre efter en lang og stresset dag på jobbet, er sportsmassagen perfekt, til at genoprette flowet i muskulaturen. Sportsmassagen er en kombination af både fysiurgisk massage, dybdemassage og triggerpunktsmassage. Dette gør massagen yderst effektiv og løsner godt op.

Alle vore kunder har forskellige behov – derfor sammensætter vi altid behandlingen ud fra resultatet af vores indledende samtale. – og det er selvfølgelig altid dig der bestemmer tryk og dybde. Selvom massagen kan føles lidt øm efterfølgende, vil du i løbet af kort tid opleve både en fysisk og psykisk velvære.

firmamassage

Flere og flere virksomheder – store som små – tænker på deres medarbejders helbred og velvære.

Firmamassage giver energi, positivitet hvorved større arbejdsglæde
Mangler I et nyt skud energi på arbejdspladsen, er vores dygtige massører klar til at give en hånd
Hvorfor ikke lave en attraktiv og fleksibel aftale om firmamassage med os? Så kan vi hjælpe jer med at pleje jeres kroppe, imens I koncentrere jer om det I er bedst til.

Mange lever i dag med en hård og stresset hverdag. Slid på kroppen medfører ømheder i bl.a. ryg, skuldre og nakkepartiet. Arbejdsniveauet og den daglige positive “ånd” nedsættes ofte på grund at hovedpine, træthed og museskader.
Med fokus på livsstil og forebyggelse af arbejdsbetingede skader, kan I være med til at gøre jeres medarbejdere til glade og bedre samarbejdspartnere. Der er mange måder at tilrettelægge firmamassage på, og det behøver ikke koste virksomheden noget. Mange vælger at tilbyde de ansatte firmamassage med egenbetaling i arbejdstiden, andre dækker det fulde beløb eller giver et tilskud.

Tror du en massageordning kunne være noget for jeres virksomhed, eller arbejder du et sted hvor i ikke har nogen ordning, men måske godt kunne tænke jer en, så ring til Karina på 61 28 14 52 og få et godt tilbud. Jeg kommer også gerne ud og giver en prøvemassage. Behandlinger finder sted på jeres virksomhed. SKOVDALS BODYCARE medbringer selv massagebriks, massageolie og afslappende musik

HUSK: Virksomhedens medarbejderne skal selv medbringe 1 lagen og 1 håndklæde, ellers kan det lejes for 30 kr pr medarbejder pr gang. Bare 20 – 30 min. massage giver fornyet energi samt øget koncentration, og der udover kan massage forebygge hovedpine, museskader og ondt i ryggen. Det giver øget velvære og derved færre sygedage.

Skatteregler:
Når medarbejderen betaler over lønnen

FYSIURGISK MASSAGE

Mangler du energi og glæde i hverdagen, er det måske fordi du glemmer at passe på dig selv.

Ved fysiurgisk massage er det primær fokus på bevægeapparatet, at det virker optimalt og bevæger sig tilstrækkeligt. Gennem massagen kan vi få det til at fungere mere optimalt. Massage hjælper bl.a. med at genoprette balancen i musklerne ved at øge blodcirkulationen i vævet og musklerne, så affaldsstoffer nemmere udskilles. En fysiurgisk massage er godt til at forebygge og behandle overbelastningsskader som f.eks. fra stillesiddende arbejde, ensidige bevægelser eller stress.

Du har måske ofte hovedpine, smerter i ryggen, muskelspændinger eller ømhed i benene.

Book en tid hos os, vi står klar til at hjælpe dig.