Sportsmassage

Både for elite- og fritidsudøvere

Det er både til dig som er eliteudøver og til dig, som har almindelige arbejdsrelaterede problemer som hovedpine, ondt i nakke eller ryg.

Har du f.eks. syre- og affaldsstofophobninger i benene efter løb eller spændte myoser i nakke og skuldre efter en lang og stresset dag på jobbet, er sportsmassagen perfekt, til at genoprette flowet i muskulaturen. Sportsmassagen er en kombination af både fysiurgisk massage, dybdemassage og triggerpunktsmassage. Dette gør massagen yderst effektiv og løsner godt op.

Alle vore kunder har forskellige behov – derfor sammensætter vi altid behandlingen ud fra resultatet af vores indledende samtale. – og det er selvfølgelig altid dig der bestemmer tryk og dybde. Selvom massagen kan føles lidt øm efterfølgende, vil du i løbet af kort tid opleve både en fysisk og psykisk velvære.

“I mit job rejser jeg meget og bruger meget tid på sport. Kombinationen af meget træning, dårlige sovestillinger og aircondition på fly, medførte at jeg ofte havde stiv nakke. Karina var hurtig til at finde problemet og hendes sportsmassage er den eneste der nogensinde er nået til bunds. Jeg kan nu nøjes med forebyggende behandlinger af og til. Stor ros til den bedste massage jeg har modtaget i ind- og udland.”
Personligt har jeg stor glæde af hendes kyndige hænder, da jeg selv bruger mange timer på træning. Lige nu er det Ironman, hvor det at holde sig fri for skader er en stor udfordring. Det samme gælder de mange timer foran computeren, hvor jeg som mange andre hurtigt kommer til at spænde op i nakke og skuldre. Som sportsmassør er Karina super dygtig til at komme helt ned i muskler og væv med præcise tryk, men også samtidig gøre det med en behagelig velvære. Det er nogle af grundende til, at Karina klart er en af de bedste massøre jeg har oplevet” Frank Johan Hauswald

International Model