K-laser terapi

Har du ondt i knæ eller albue eller er du kommet til skade til sport eller på skiferien? Uanset, om du har muskel- eller ledsmerter af mere subtil art, eller om din skade er akut, kan K-laser hjælpe dig.

Det lyder som et rent mirakelmiddel, og det er det faktisk også. Vi er vandt til, at for at noget virker, skal det kunne mærkes eller ses som fx medicin, øvelser eller en operation. Laserterapi, eller ”fotobiomodulation” er brugen af specifikke bølgelængder af lys til at skabe terapeutiske effekter. Det betyder, at selve behandlingen er så godt som usynlig.

Ved nye skader skal du forvente ca. 6 behandlinger og ved gamle skader på til 10 behandlinger. En behandling varer kun 3-9 minutter alt efter områdets størrelse. Og du kan ikke se strålerneeller mærke noget, mens behandlingen står på. Men du kan mærke en forskel bagefter.

Du bør overveje K-laser, hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål

Har du akutte led- eller muskelskader efter sport, en ulykke eller en arbejdsskade? Det kan være knæ-, skulder-, nakke eller rygsmerter?

Er du gået længe med belastningsskader som hælspore, tennisalbue eller museskader?

Oplever du smerter og gener fra sår (fx venøse eller diabetessår), hævelser, blodansamlinger, helvedesild eller brandsår?
Synes du, at din helingsproces efter en skade en skade eller en operation trækker ud? Dannelsen af arvæv og arvævets anderledes struktur kan give voldsomme smerter, hvorfor den mest frustrerende fase i et forløb ikke sjældent er efter operationen eller andet afsluttet forløb.

K-laser er mange gange kraftigere end en typisk klasse 3B laser.

Den virker på 4 forskellige niveauer:

En bølgelængde virker på cellulært niveau og øger stofskiftet i cellerne, hvilket styrker helingsprocesser
En anden forstærker blodcirkulationen
En tredje fører mere ilt til det behandlede område
Og sidst men ikke mindst påvirkes nervesystemet, så sensibiliteten dæmpes, og smerter reduceres.

Du behøver således blot at forklare terapeuten om problemet, for at laseren indstilles på den behandlingsform, der passer til dine gener. Efter 20 års forskning er der så godt som ingen kendte bivirkninger ved laserbehandlinger. Lejlighedsvis kan nogle gamle skader eller smertesyndromer virke forværrede i et par dage, da den helbredende respons er mere aktiv efter behandlinge.

Laser terapi er meget effektiv ved f.eks:

Knæe-, skulder-, nakke,- og rygsmerter

Ledsmerter

Museskader

Sårheling

Brandsår

Træthedsbrud/stressfraktur

Tinnitus

Karpaltunnelsyndrom

Tennisalbue/Golfalbue

Achillessenebetændelse

Øget muskeltonus

Smertende diabetisk neuropati

Diabetiske fodsår 

Forstuvninger

Akut hold i ryg og nakke

Seneskedehindebetændels

Karpal tunnel syndrom

Bakers cyste

Seneskader

Achillessenebetændelse

Hælspore

Irriteret slimsæk/bursitis

Slidgigt

Rheumatoid artrit

m.m.

Smertelindring

K-laser stimulerer regenerering af beskadiget nervevæv.Erfaringen med laserterapi viser, at nerveaktiviteten ændres under behandlingen. Nervesignalerne normaliseres i såvel det autonomeog i det sensoriske nervesystem som i de motorisk neurale veje. Når betændelse og hævelse fortager sig, vil smerterne mindskes, og da K-laser også fremme disse processer, sker smertereduktion på flere planer.

Blodgennemstrømning

Når K-laser øger blodgennemstrømningen, fremmes dannelsen af nye blodkar (angiogese). Det betyder, at vævsnæring optimeres, og celleaffald og inflammatorisk affald fjernes. Der sættes også gang i lymfatisk dræning, hvilket reducerer hævelse fra betændelsestilstande og blå mærker.

Helingsprocessen

De umærkelige pulsfrekvenser, der kommer fra K-laserens bølgelænger sendes afsted med en styrke, der trænger dybt ned i vævet. Det fremskynder reproduktionen af cellerne og sætter cellernes stofskifte op. For muskler, sener, ledbånd og knogler betyder det, at alle processer omkring heling sker hurtigere.

Eftersom den inflammatoriske proces afsluttes hurtigere med K-laser, sker helingen også hurtigere. Forskningen viser, at laserbehandlinger reducerer stoffet Interleukin-1 (et Cytokin), der har immun- og inflammatorisk virkning. Til gengæld øges antioxidanten Super Oxide Dismutase (SOD), hvilket medvirker til at reducere kroppens frie radikaler.

Sår- og arvævsdannelse

Sår lukkes og heler ved dannelse af Kollagen og Elastinaflejring. Disse processer optimeres ved laserterapi, og K-laser er derfor særdeles effektiv mod traumatiske sår og diabetessår. Det indre væv er ligeledes mere elastisk og ophobes i langt mindre grad ved brug af K-laser hurtigt efter en operation. Og selv, hvor gammelt arvæv har givet problemer i længere tid, kan K-laseren gøre en stor forskel.

Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, så vi kan vurdere, om K-laser kan afhjælpe dine gener.

Jeg har prøvet K-laser både med en akut knæskade og en tennisalbue, der har drillet i månedsvis. Og begge dele har nærmest været en mirakelkur. Min første tanke, da jeg oplevede de vildeste smerter i knæet var: ”Åh nej! Nu skal jeg til at rende til undersøgelser, lave øvelser, være handicappet i ugevis og købe gel eller piller. Og formodentlig går jeg i ugevis og har ondt uden atvære nærmere en klar diagnose eller en kur”. Så da jeg var hos Skovdal Care i en anden sammenhæng, foreslog Karina, at jeg prøvede K-laseren. Allerede da jeg gik ned ad trappen efter første behandling kunne jeg mærke en forskel, og efter få gange var skaden helt kureret. Og det bedste er, at jeg ikke behøver at vide, hvorfor jeg har ondt. For man kan ikke gøre skade med K-Laseren, kun det modsatte.

Camilla, Aarhus C