OM MIG

Samtaler med nærvær, empati, Støtte & Selvudfoldelse

Min historie

Jeg blev i 2008 uddannet behandler ved Lasota indenfor arbejds- og sportsskader. Efterfølgende er jeg blevet certificeret Coach ved Sofia Manning og har siden studeret ved Illnumina International by Kirsten Stendevad. Jeg interesser mig særligt for, hvordan psykiske faktorer kan sætte sig i kroppen. Som mennesker er vi tilbøjelige til at stille os tilfredse med at lade negative elementer formørke balancen mellem krop og sjæl. Min passion er at motivere dig til at genskabe livsglæde og harmoni i dit liv.

Min empati tager udgangspunkt i min egen rejse. Herfra har jeg hentet min personlige styrke, som jeg har udbygget med solid teori.

Jeg har i en ung alder gennemlevet svære situationer med depression, spiseforstyrrelse, selvhad, angst, ensomhed, manglende tro på mig selv og manglende tro på livet. Jeg bruger min egen healing og vej tilbage til lyset til at spore mig ind på mine klienters problematikker og behov, og jeg lykkes med det, fordi jeg kombinere denne særlige fornemmelse med konkret viden og metoder.

Jeg tager altid udgangspunkt i beslutningen om at ændre noget. Uden den, er alle anstrengelser nyttesløse. Jeg er derfor tydelig i den indledende samtale omkring, at viljen til at arbejde med sig selv skal være til stede. Da jeg selv har været igennem mange typer behandlinger, er jeg bevidst om, at ingen metode er fuldendt uden klientens dybe vilje til forandring.

Jeg skaber et tillidsfuldt og privat rum, hvor du bliver lyttet til.
Jeg har en dyb og faglig interesse for, hvad der former et sundt sind, og det er mit inderlige og dybtfølte håb at motivere og hjælpe dig til at se nye veje.

Karina Skovdal
Din coach

“Jeg har altid fokus på lige præcis dit problemområde og sammen finder vi en vej”