DYBDEGÅENDE  MASSAGE

Køb 9 behandlinger og få den 10. gratis
Skovdal Care tilbyder både massage som virsomhedsordning og som
behandling i lyse lokaler i hjertet af Aarhus.

Massage med nærvær

Få en tiltrængt og dybdegående massage

Fysiurgisk massage

Mangler du mere energi i hverdagen, kan det skyldes stagnation og manglende stimulation i kroppen.

Sportsmassage

Det er både til dig som er eliteudøver og til dig, som er mere almindelig sportsmenneske.

Graviditetsmassage

Under graviditeten ændres din kropsholding og dermed belaster din krop.

Firmamassage

Flere og flere og flere virkomheder – store som små – tænker på deres medarbejders helbred og velvære.

Fysiurgisk massage

Ved fysiurgisk massage er det primær fokus på bevægeapparatet, at det virker optimalt og bevæger sig tilstrækkeligt. Gennem massage kan vi få det til at fungere mere optimalt. Massage hjælper bl.a. med at genoprette balancen i musklerne ved at øge blodgennemstrømningen i kroppen, så affaldsstoffer nemmere udskilles. En fysiurgisk massage er godt til at forebygge og behandle overbelastningsskader som eks. fra stillesiddende arbejde, ensidige bevægelser eller stress. 

Du har måske ofte hovedpine, smerter i ryggen, muskelspændinger eller ømhed i benene.

Book en tid hos os, vi står klar til at hjælpe dig

Opnå optimal bevægelighed

Sportsmassage

 

Er du professionel sportsmand eller -kvinde eller mærker du uforløslige spændninger efter en hård træning eller præstation, kan sportsmassage hjælpe dig med, at igangsætte blodcirkulationen, og diverse spændinger og infiltrationer  i musklerne vil blive betydeligt reduceret.

Udskyd eller endnu bedre – undgå skader

Sportsmassage

 

Er du professionel sportsmand eller -kvinde eller mærker du uforløslige spændninger efter en hård træning eller præstation, vil sportsmassage kunne hjælpe dig til, at få igangsat blodcirkulationen, og diverse spændinger og infiltrationer i musklerne vil blive reduceret betydeligt.

Udskyd eller endnu bedre – undgå skader

Graviditetsmassage

 

Mange oplever rygsmerter og lænesmerter og måske opleves benene tunge og hævede, men det kan der gøre ved. Graviditetsmassage kan løsne op for spændte muskler og give dig bedre følelse i hele kroppen.

Massagen tilpasses altid dine ønsker og behov. Vi har en dejlig blød massagebriks med hul til maven – så du også som gravid kan ligge behageligt på maven.

Tilpasses altid dine behov

Firma massage
 

Firmamassage giver energi, positivitet hvormed større arbejdsglæade.
Mangler I et nyt skud energi på arbejdspladsen, kan vi hjælpe jer. 
Hvorfor ikke lave en attraktiv og fleksibel firmaaftale med os? Så vil vi hjælpe jer med at pleje jeres kroppe, imens I koncentrere jer om det I er bedst til. Braydon har arbejdet indenfor velfærd og sundhedindustien siden år 2011 og leverer en dybdegående massage med fokus på at finde årsagen til spændinger eller smerte ved brug af forskellige teknikker. Braydon har tidligere undervist forskellige massage kurser og han har i flere år arbejdet med professionelle sports atleter. Hans massage er kraftfuld og effektiv, således at I kan føle en mærkbar forskel efterfølgende.

Mange lever i dag i en hård og stresset hverdag. Slid på kroppen kan medføre ømheder og smerter i bl.a. ryg, skuldre og nakkepartiet. Arbejdsniveuaet og den daglige positive “ånd” nedsættes ofte pga, hovedpine, træthed og musearm (typisk kontorskade).
Med fokus på livsstil og forebyggelse af arbejdsbetingede skader, kan I gøre jeres medarbejdere til glade og bedre samarbejdspartnere.

Moderne personalepleje og nedsat sygefravær

“Jeg har længe ledt efter en god massør i Aarhus – og blev utroligt glad da jeg fik anbefalet Karina. Allerede ved første behandling kunne jeg mærke, at hun var virkelig dygtig! Karina er utroligt god til, at mærke sig ind på klienten og imødekomme vedkommendes behov. Hun besidder en væsentlig intuitiv tilgang til massagen – og kombineret med hendes mange års erfaring er hun god til at yde den rette behandling. Jeg mødte op med lændesmerter og forlod hendes klinik uden. Herudover er det også værd at nævne, at Karina er en utrolig sød, empatisk og imødekommende person, som man straks føler sig ganske tryg ved. Jeg har derfor også selv sidenhen anbefalet Karina til andre som havde behov for massage, hvad enten det drejede sig om afslapning, afstressning eller en effektiv fysiurgisk massage. Karina får mine varmeste anbefalinger!”
Alt det bedste, Kh. Anna Cathrine Rubek Colberg